Firmaet
Erhvervsmægler i Fredericia og Trekantområdet

Lillebælt Erhverv er et erhvervsmæglerfirma. Firmaet indehaves af Ejendomsmægler & Valuar Vagn Sørensen, som har mange års erfaring med vurdering, formidling og finansiering af erhvervsejendomme. Vort mål er at blive områdets foretrukne erhvervs ejendomsmægler.

Vi har et stort netværk indenfor ejendomsbranchen både lokalt i Trekantsområdet og nationalt i Danmark, og vi ønsker at være uafhængige og et alternativ til de store ejendomsmæglerkæder, som er ejet af de store finanskoncerner. Vi ser Lillebælt Erhverv, som en ny professionel spiller på markedet, som erhvervsmægler i Fredericia og Trekantområdet.

Vore helt klare mål er dynamik og troværdighed. Vi holder, hvad vi lover. I et trægt marked, som følge af finanskrisen med bl.a. manglende finansiering, er vi meget opsøgende overfor potentielle købere og lejere af erhvervsejendomme, som skal gøre Lillebælt Erhverv til den førende erhvervsmægler i Fredericia og Trekantsområdet.
Vi er tilsluttet Virksomhedslokaler.dk, hvorfra vi dagligt modtager henvendelser fra mulige lejere og købere og er ansvarsforsikret gennem Nassau forsikring.

Kontakt Lillebælt Erhverv, din nye erhvervsmægler i Fredericia og Trekantsområdet i dag, og hør mere om vores aktuelle emner.

Forsikret gennem: Trustforsikringsagentur I/S, Søndergade 1B, 8000 Aarhus C.

Vores primære arbejdsområder er:

– Formidling og salg af erhvervsejendomme
– Salg af erhvervsgrunde
– Udlejning af erhvervslokaler. Produktion/kontor/service/butikker
– Salg af ejendomsadministration
– Valuarvurderinger
– Projektformidling
– Rådgivning

Se mange af vores spændende emner her

Aktuelle ejendomme
Herunder kan du se nogle af de ejendomme der er sat til salg eller udlejes